?>
Ultratone Futura Pro
Remodelare corporala

Ultratone Futura Pro

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Biostimulare Ultratone Futura Pro - singurul echipament care foloseste pentru programele de slabit , tonifiere si combaterea celulitei, stimuli electrici speciali , numiti Biocurenti (curenti similari celor emisi de creier pentru a comanda functiile organismului) .

Intro

Sistemul Bioenergy ™ Multi este ideal pentru soluții de formare a corpului și a feței. Bine ați venit la ultimul val de tehnologie de la Ultratone®, lider mondial necontestat, cu 50 de ani de cercetare științifică și cunoștințe fiziologice.

Actiuni

 
Biostimularea este un amalgam de impulsuri, subpulsuri, micro-impulsuri, Biofrecvențe, curenți TENS și modelare Ultrawaves® dezvoltate exclusiv de către inginerii și fiziologii Ultratone pentru un maxim de confort și eficacitate.
 

Beneficii

Posibilitățile extraordinare oferite de noile tehnologii BEST multiplex create de programele de cercetare și dezvoltare ale Ultratone nu numai că au făcut posibilă sincronizarea tratamentelor, dar au contribuit și la îmbunătățirea sinergiei lor, adică la interfața dintre terapii pentru a produce rezultate combinate și mai mari decât acțiunile lor separate.

anpc-sal-resize__241x60.png
anpc-sol-resize__241x60.png

Search