Remodelare corporala

Strawberry Lipo Laser

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Tratamentul Strawberry Lipo-laser  poate fi efectuat pe zone mici sau pe suprafete mai extinse, cum ar fi abdomenul, flancurile acestuia sau coapsele . In scopul de a obtine rezultatele de lunga durata, este important sa se inteleaga ca Strawberry este o parte dintr-un proces de 3 etape care implica exercitii fizice regulate si un plan de alimentatie sanatos.

Intro

Celulele adipoase raman intacte, dar datorita reactiei laserului asupra celulei se va goli continutul acestora. Continutul consta in apa, glicerol si acizi grasi liberi. In urma unui tratament, glicerolul este absorbit rapid de catre organism. Apa transporta acizii grasi liberi prin sistemul limfatic, prin ficat si rinichi pentru ca apoi sa fie eliminate din organism in mod natural.

Actiuni

Se recomanda un pachet de 8 tratamente constand in 2 sedinte pe saptamana timp de 4 saptamani (sedinta dureaza 10 sau 20 min) .

Strawberry dicteaza tendintele in industria sa din simplul motiv ca aparatura StrawberryLaser utilizeaza o tehnologie dovedita, sustinuta de FDA.


Echipamentul non-invaziv Strawberry va ofera: rezultate imediate si de necontestat cu cea mai scurta durata a sedintei, potrivit atat pacientilor de gen masculin cat si feminin peste 18 ani in conditii de siguranta, pe deplin certificat, ISO 13485 si FDA. Cel mai important de mentionat, pe langa faptul ca este un tratament lipsit de durere, este faptul ca pacientul nu are timp de asteptare pana la obtinerea rezultatului.

Beneficii

-          Timp de tratament 10-20 minute/sedinta

-          2 sedinte/ saptamana

-          Fara durere

-          Nu implica ace

-          Nu necesita timp de recuperare

-          Destinat femeilor cat si barbatilor

-          Este perfect pentru suprafete mari si mici

-          Se obtin rezultate instant 

Search