?>
Velashape III
Remodelare corporala

Velashape III

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

VelaShape III - Syneron Candela, Echipament Master pentru Tratamente Corporale

Intro

Echipamentul ideal de reconturare corporala si diminuare celulita VelaShape III este solutia ideala non-chirurgicala de tratare a zonelor cu probleme. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experienta vasta a Syneron si studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.

Actiuni

Energie RF marita - pana la 150W
Timp mai scurt in atingerea temperaturii dorite
Reducerea timpului de tratament 
Energie ridicata pentru incalzirea tesutului
Mai putine sedinte de tratament pentru rezultatele dorite.
Noul mecanism RF si senzor de temperatura incorporat 
Livrarea constanta a energiei RF
Monitorizare superioara a caldurii de la nivelul tesutului 
Permite tratamente corporale mai precise si focusate
Creste confortul si siguranta pacientului
Constant, rezultate vizibile

Beneficii

Pe baza tehnologiei patentate Syneron - elōs - VelaShape III combina IR (infrarosu ), RF bipolara(radiofrecventa) si vacuumul pentru a trata precis si eficient tesutul.

Lumina infrarosie (IR) incalzeste tesutul pana la 3mm adancime ,Radiofrecventa bipolara (RF) incalzeste pana la 20mm in adancime  Vacuumul asigura livrarea exacta a energiei  Manipularea mecanica imbunatateste drenajul limfatic si diminueaza celulita Mecanism de Actiune a Tehnologiei VelaShape
Combinarea IR, cu vacuum si RF incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele), tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, volumului si imbunatatirea generala a pielii.
anpc-sal-resize__241x60.png
anpc-sol-resize__241x60.png

Search