?>
Epilare Definitiva
Remodelare corporala

Epilare Definitiva

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Tehnica de epilare SHR este cea mai performantă tehnică de epilare permanentă cu lumină intens pulsată. SHR sau super hair removal este cea mai recentă descoperire în materie de epilare definitivă, iar aparatul pe care Souplesse Body l-a achiziționat a fost prezentat oficial la expozițiile internaționale din domeniu în luna Ianuarie 2014. Acum este prezent și în România, în centrul Souplesse Body din Ploiești, unde vă invităm să îl incercați. 

Intro

Nu este absolut deloc dureroasă! Dacă un aparat obișnuit de epilare definitivă IPL, chiar și de ultimă generație, provoacă puțin discomfort, datorită căldurii pe care o generează, aparatul SHR are o tehnică de răcire a părții care intră în contact cu pielea pentru a oferi  o senzație de răcoare și confort, dar și pentru a menaja stratul epidermic.

Actiuni

Spre deosebire de alte tehnici de epilare definitivă, epilarea SHR are rezultate excelente pe orice tip de piele și păr. Personale cu parul blond, sau cele cu pielea închisă la culoare sau bronzate nu trebuie să se mai simtă neglijate!

Este ușor de folosit și economisește timp. Sesiunile durează puțin și se întind pe 6-8 ședinte la distanță de câteva săptămâni. Deoarece pielea nu necesită nicio pregatire în avans (în afară de epilarea acesteia cu aparatul de ras) și nici după, sedințele se pot face chiar și în pauza de prânz.

Beneficii

Souplesse Body obține cele mai bune rezultate în domeniul epilării definitive datorită adaptării constante la cele mai noi tehnici în materie de epilare. Investim în viitor pentru că numai astfel putem oferi clienților noștri cele mai bune servicii de pe piața din România. Vă așteptam la sediul Souplesse Body din Ploiești să încercați noul nostru aparat de epilare definitivă SHR de ultimă generație! 

anpc-sal-resize__241x60.png
anpc-sol-resize__241x60.png

Search